Chivas Regal brengt Chivalry terug op het Filmfestival van Cannes

Chivas Regal, wereldwijd marktleider in luxe Schotse whisky, is voor het tweede opeenvolgende jaar Official Partner van het Filmfestival van Cannes. De 63e editie van het meest befaamde en glamoureuze filmfestival ter wereld vindt plaats van 12 tot en met 23 mei 2010. Onder de zinspreuk ‘Live with Chivalry’ blaast Chivas Regal het begrip Chivalry – vrij vertaald als modern ridderschap – nieuw leven in. Het whiskymerk heeft lifestyleautoriteit Olivier Bassil bereid gevonden een kijkje achter de schermen in Cannes te geven. Filmliefhebbers kunnen deze Tales of Chivalry in de aanloop naar het festival volgen via zijn blog en een eigen Twitter-pagina.

Chivalry staat voor hoffelijkheid, moed en verbondenheid: kwaliteiten die ook in de filmwereld nodig zijn om succes te boeken. Deze kwaliteiten komen tot leven in de Tales of Chivalry. Dit zijn anekdotes over bekende acteurs en regisseurs van gebeurtenissen tijdens voorgaande edities van het filmfestival. De onthuller van deze verhalen, Olivier Bassil, is door Forbes genoemd als een van de vijf meest invloedrijke personen in de wereldwijde luxebranche.

“Zowel Chivas Regal als het Filmfestival van Cannes zijn glamouriconen en daarom logische partners.

We zijn zeer verheugd om opnieuw mee te werken aan dit evenement na het grote succes van 2009. We zullen de ruim 170 VIP-gasten ontvangen en hen uitnodigen om te leven als een moderne ridder”, zegt Sophie Gallois, Global Brand Director bij Chivas Regal. “We werken vol passie aan ons concept van Chivalry in de 21e eeuw en we zien ernaar uit om waarden als glamour, hoffelijkheid en ware vriendschap kracht bij te zetten tijdens dit festival.”

Over Chivas Regal

Chivas Regal bracht in 1909 zijn eerste fles, een 25 jaar oude whisky, op de Amerikaanse markt. Daarmee was het merk de eerste, authentieke, luxe Schotse whisky. Met ruim vijftig miljoen verkochte flessen in meer dan tweehonderd landen is Chivas Regal vandaag de dag de meest prestigieuze premium Schotse whisky ter wereld. De whisky’s van Chivas Regal staan bekend om hun zachte en rijke smaak. Het merk biedt een breed scala van whisky’s, bestaande uit Chivas Regal 12 Year Old, 18 Year Old en de ongeëvenaarde 25 Year Old.

Leave a Reply

Your email address will not be published.