Home » Amerikaanse Whisky, featured, Headline

Jim Beam – Red Stag

17 July 2011 No Comment

Jim Beam heeft sinds kort een nieuw drankje op de markt, namelijk de Jim Beam Red Stag. Dit is een Bourbon Whiskey infused met kersen (Black Cherry oftewel Amerikaanse Vogelkers).

Kortgeleden had ik op Schiphol eindelijk de kans om deze drank te kopen, was namelijk erg benieuwd na de vele verhalen uit Amerika.

Red Stag is een dus geen echte Bourbon, maar een Bourbon infused met kersen, en dat proef je! De echte Bourbon-smaak is nog zeker waarneembaar, echter redelijk op de achtergrond. Iets wat ik als Whisky/Bourbon liefhebber jammer vind.

De smaak is naast die van kersen behoorlijk zoet, ook niet iets waar ik heel dol op ben. Het suiker staat letterlijk op je lippen….

Denk goed na als je dit product koopt! Als Bourbon-liefhebber zal je teleurgesteld met een Red Stag opgezadeld zitten, als liefhebber van zoete of fruitige drankjes kan dit echter het opstapje zijn naar een echte Whisky of Bourbon!

De Red Stag is trouwens wel prima te combineren met Cola! Soort van Coca-Cola Cherry Bourbon smaak….

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.