Ardbeg Chopper komt naar Nederland

Ardbeg Islay Single Malt Scotch Whisky is de meest geturfde en rokerigste van alle Islay malts, maar perfect in balans door de fruitige ondertoon.
Vanuit haar Wild & Untamed thuisbasis aan de kust van het ruige eilandje heeft Ardbeg de wereld verkend en onderweg vele harten veroverd.

Nu trekt Ardbeg opnieuw de wereld in op haar unieke ongetemde manier… namelijk op een echte Orange County Chopper! Speciaal voor ons gemaakt met een even rokerig en krachtig karakter als de whisky.
Na een succesvolle tour door de USA in 2010, trekt de Chopper tot begin 2012 door Europa. Hierbij maakt hij maar liefst twee keer een stop in Nederland, in november 2011 en in maart 2012.

Liefhebbers van whisky, rook, motoren en gewoon schitterend vakmanschap in het algemeen, grijp je kans en kom hem zien op één van de drie locaties in November.

10 – 17 November Ardbeg Embassy Versailles Dranken Nijmegen
18 – 20 November International Whisky Festival, Grote Kerk, Den Haag
21 – 28 November Ardbeg Embassy DH17 Bergen op Zoom

Spreekt de Big & Untamed lifestyle je aan, wordt dan lid van de Ardbeg Committee.
De Committee is in ware Islay-traditie opgericht in 2000 door een groep toegewijde fans om te voorkomen dat de distilleerderij ooit weer haar deuren zou moeten sluiten. Inmiddels zijn er meer dan 160.000 “peat lovers” uit meer dan 100 landen verenigd. Vanuit Ardbeg krijg je als eerste informatie over nieuwe ontwikkelingen en speciale evenementen bij jou in de buurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.