Home » featured, Nieuws, Overige

De smaak van de zomer in de Grote Kerk

15 June 2010 No Comment

Van rum, cognac, calvados en grappa, tot een speciale single malt whisky of een kruidige jenever. Gedistilleerde dranken zijn steeds meer in trek. De echte fijnproevers combineren dit bijzondere ‘levenswater’ met lekker eten. Summer Spirit doet dat ook, voor u.

Een zoetige bourbon whiskey smaakt heerlijk bij een goede barbecue. Calvados is een prachtige drank bij Spaanse tapas. Rum geeft een exotische tint aan iedere gelegenheid en heeft u wel eens een goed glas whisky geprobeerd met een stuk pure chocolade?

Achter de stands in de kerk staan culinaire specialisten en experts op het gebied van alle gedistilleerde dranken. Zij leren u alles over het proeven, maar ook over de historie en smaak van de dranken waar u nieuwsgierig naar bent.

Wees erbij op 10 juli in de Grote Kerk. Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts 29,95. Hiervoor proeft u onbeperkt de meer dan 100 dranken die op het festival aanwezig zijn. Een culinaire belevenis die zeker naar meer zal smaken.

Geniet in stijl van de start van de zomer. Kom met vrienden voor een fantastische middag of avond uit. Kijk op www.summerspirit.nl voor alle informatie, de openingstijden en natuurlijk voor toegangskaarten.

VN:F [1.9.22_1171]
Wat vind u van deze Whisky?
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Tags bij deze post: , , ,

Reageer op dit artikel!

Feedback Form