Home » Lezersvraag

Lezersvraag: Whisky posters?

29 June 2011 One Comment

De onderstaande vraag heb ik van een lezer ontvangen, wie hem hiermee helpen?

Sinds een maand of 6 is whiskey mij heel erg gaan interesseren. Ik ben voortdurend bezig met het lezen van reviews over bepaalde whiskeys en het proeven van dezen. Zelf heb ik naast mijn flessen whiskey thuis weinig materiaal dat mijn nieuwe hobby kan uitstralen. Ik vroeg mij af of u weet waar ik posters met als thema whiskey zou kunnen krijgen/kopen.

Alvast bedankt!

VN:F [1.9.22_1171]
Wat vind u van deze Whisky?
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

One Comment »

 • Maurice Booyink said:

  Hallo,

  Ik nodig u van harte uit om eens in onze postercollectie te kijken.

  U kunt er komen via onderstaande link:
  http://www.posters.nl/search?searchterm=whiskey&maincat=

  of naar Posters.nl en vervolgens zoeken op Whiskey

  Hopelijk ben ik u hiermee van dienst geweest.

  Met vriendelijke groeten,
  Maurice Booyink
  Posters.nl

Reageer op dit artikel!

Feedback Form