Home » Nieuws, Overige

Smoking and tasting

23 September 2009 No Comment

Bij Hajenius worden met grote regelmaat proeverijen gehouden. Het originele art-deco interieur biedt hiervoor een ideale ambiance. Tijdens deze proeverijen worden drie typen drank of gedistilleerd gecombineerd met drie bijpassende sigaren. De proeverijen zijn bijzonder leerzaam en het gebodene vooral ook heel lekker. De ene avond (van 19.45 tot 22.30 uur) zijn dat malt whisky’s, andere avonden port-varianten.

U leert de nuances kennen die typerend zijn voor elke drank en de sigaren die daar bij uitgezocht zijn. Uitvoerig wordt ingegaan op de rijke historie van het ambacht, de productie van sigaren: van de ontwikkeling van de tabakszaadjes, het oogsten, drogen en fermenteren van de tabaksbladeren tot het maken van de uiteindelijke sigaren.

Ook de productie van begin tot eind, het onderscheiden van geur en kleur van de gekozen dranken, worden tot in de finesses duidelijk gemaakt. Uw neus en tong zullen gestreeld en verrijkt worden met het goede dat natuurproducten te bieden hebben.

Inschrijven, individueel of met een gezelschap, kan uitsluitend via onze website. Ook de al lang lopende cursussen ‘Genietend Roken’ en de ‘Longfiller Cursus’ zullen vanaf september weer met regelmaat gehouden worden. De cursussen nemen u mee in de bijzondere wereld van de sigaar. Vanaf de oogst van de tabak tot het kant en klare product. De heren cursusleiders zijn doorgewinterde experts met een zeer lange ervaring. Ook voor deze cursussen kunt u inschrijving via onze website: www.hajenius.com. De data staan op onze site.

VN:F [1.9.22_1171]
Wat vind u van deze Whisky?
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Tags bij deze post: ,

Reageer op dit artikel!

Feedback Form