Home » featured, Nieuws, Overige

Whisky proeven tijdens cruise!

7 August 2009 No Comment

PO-ferriesDe overtocht maken naar Hull en gedurende de avond onder deskundige leiding de mooiste whiksy´s (leren) proeven. Dat kan tijdens zeven Whisky minicruises die P&O Ferries dit jaar weer organiseert, na het grote succes van vorig jaar.
De tastings aan boord worden gegeven onder leiding van Filip Verleye, die dit jaar met het “P&O Whisky tasting team” de gerenommeerde prijs won van ‘Whisky Ambassador of the Year’.

Single malts
Zowel tijdens de heen- als de terugreis worden de gasten tijdens een uitgebreide tasting-sessie wegwijs gemaakt in de wereld van de single malt whisky. Het accent ligt op exclusieve single malts uit Schotland, hét whiskyland bij uitstek!

Arrangement
Het speciaal voor Whisky-liefhebbers samengestelde all-in arrangement van € 179 per persoon, is zeer compleet te noemen en bevat naast de Whisky-tastings ook een heerlijk 5-gangen buffetdiner, een verkwikkend ontbijt en een overnachting in een 2-persoons inside cabin met douche en toilet op de heen- en terugreis. Overdag wordt de maritieme plaats Hull
bezocht.

Vaste data
De Whisky Minicruises worden aangeboden op geselecteerde data met vertrek op vrijdagavond en terugkeer in Rotterdam of Zeebrugge op zondagmorgen. Vanaf Rotterdam op 13 en 20 november en vanaf Zeebrugge (B) op 9 oktober, 6 + 27 november en 4 + 11 december 2009.

Vrije dag in Hull
De cruisebeleving aan boord is een ervaring op zich. Met gezellige bars, lounges, disco, cinema, casino en uiteraard ook de restaurants is alles voorhanden voor twee onvergetelijke avonden vol ambiance. Bij de aankomst ‘s morgens staat de bus klaar aan de terminal voor een volle vrije dag in Hull.

Beperkt aantal plaatsen
Attentie: het aantal plaatsen voor de ‘whiskytasting’ is beperkt.
Voor alle informatie kan men terecht op P&Oferries.nl en uiteraard ook bij de reisbureaus.

Internet: www.POferries.nl

VN:F [1.9.22_1171]
Wat vind u van deze Whisky?
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Tags bij deze post:

Reageer op dit artikel!

Feedback Form